نماینده مردم زاهدان در مجلس گفت: مقام معظم رهبری باید به عنوان فصل الخطاب برای همه مسئولین و دستاندرکاران نظام باشد.
به گزارش خبرنگار امور مجلس خبرگزاری فارس، دکتر حسینعلی شهریاری در نطق میان دستور امروز چهارشنبه (7 مرداد) مجلس اظهار داشت: مقام معظم رهبری باید به عنوان فصل الخطاب برای همه مسئولین و دستاندرکاران نظام باشد زیرا ما مسئولیت همه مسئولیتها را از وجود ذیقیمت معظم له میدانیم.
وی گفت: در حادثه شومی که در مسجد علی ابن ابیطالب زاهدان اتفاق افتاد تعداد زیادی از عزیزان جان خود را از دست داده یا مجروح شدند.
نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی افزود: در بین این شهدا کودکانی بودند که برای نماز جماعت به مسجد رفته بودند. پدر دو نفر از کودکان شهید آبیز گفت رفته وضو بگیرد و وقتی برگشته حادثه اتفاق افتاده است و فرزندانش مثل طفلان مسلم دست به گردن هم به شهادت رسیده بودند. کودک 8 سالهای که با مادربزرگ خود به نماز رفته بود و در صفوف مردان ایستاده بود نیز به شهادت رسید.
شهریاری ادامه داد: متاسفانه 200 نفر مجروح داشتیم که در بین مجروحین کودکانی یک و نیم ساله و سه ساله، پنچ ساله و هشت ساله وجود داشتند.
شهریاری ادامه داد: بدتر از این، مسائلی بود که دو روز بعد از حادثه مسجد در زاهدان اتفاق افتاد و در آن شاهد سوزاندن 6 نفر از عزیزان در صندوق مهر بودیم که متأسفانه مسئول این صندوق یکی از خواهران به نام فاطمه ترکان بود که وقتی خدمت همسر این شهیده رسیدیم ایشان گفت بعد از 1400 سال متأسفانه دوباره فاطمه ما را آتش زدند و سوختند.
وی افزود ادامه داد: من قسمتی از نامه 6 خانواده شهید در این حادثه را برای شما نمایندگان قرائت میکنم؛ در ساعت 12:30 از داخل بانک واقع در خیابان خیام جنب مسجد مکی شهر زاهدان پسرم با من تماس و با نگرانی زیاد که توأم با صدای همکاران بود گفت پدرجان به دادم برسید که بانک را محاصره و از رفتارهای این مردم تحریک شده معلوم است که قصد پلیدی در سر دارند. من و همکاران با پلیس تماس گرفتیم و تقاضای کمک کردیم ولی تا کنون خبری از آنها نشده هر کاری که میتوانید برایمان انجام دهید. این پدر شهید گفت من هم ضمن دلداری به فرزندم فوری با پلیس 110 تماس گرفتم و جریان را شرح دادم اما تماس ما را قطع و بعد از آنکه چندین بار تماس گرفتیم جواب ندادند. مجدداً با پسرم تماس گرفتم که گفت تمام همکارانش با خانوادههای خود در تماس هستند و از آنها به دلیل ناامید شدن از پلیس تقاضای کمک کردهاند ولی فریادرسی در دسترس نیست پس از آن با سرفههای پی در پی پسرم که امان او را بریده بود تلفن قطع گردید که پرینت انجام مکالمات در مخابرات موجود است. من و مادرش خود را به خیابان مسجد مکی رسانده و از نیروی انتظامی مستقر در آنجا برای نجات افراد به دام افتاده در محاصره دود و آتش تقاضای کمک و رسیدگی کردیم که هیچ گونه عکسالعملی به جز نظاره کردن این انسان سوزی از آنها مشاهده نکردیم و حتی گفتم به من اسلحه بدهید تا تیر هوایی بزنم تا این افراد متفرق شوند ولی هیچ عکس العملی از آنها مشاهده نکردیم اشک من و مادرش جواب نداد و در جلوی چشمان ما پسرم و همکارانش در آتش سوختند.
شهریاری گفت: افرادی که در این حوادث دخیل بودند متأسفانه افغانی بودند که سالها در کشور ما مهمان هستند در حالی که بارها تذکر داده شده بود که افغانها را از زاهدان بیرون کنند ولی متأسفانه نتیجهای حاصل نشد.
وی افزود: جا دارد از مسئولان و قضات مومن و شجاع قوهمقننه قدردانی و تشکر کنم که این متهمین را به سزای اعمال خود رساندند و همچنین از سربازان گمنام امام زمان(عج) نیز نهایت قدردانی را دارم.
نماینده مردم زاهدان در پایان گفت: قطعاً در بین نیروهای انتظامی افراد خدوم و فداکاری وجود دارند ولی ما از احمدی مقدم فرمانده نیروی انتظامی میخواهم افرادی را که مشکل دارند و سهل انگاری میکنند را به سزای اعمال ننگین خود برساند که پیش از این شاهد این حوادث در زاهدان نباشیم.
کلمات کلیدی: ترور، مولوی عبدالحمید، مسجد مکی، زاهدان، شهریاری، افغانی، صندوق مهر
ساخته شده توسط Rodrigo ترجمه شده
به پارسی بلاگ توسط تیم پارسی بلاگ.